Skip to main content
0

Superenkelt og effektivt

Vår hovedidé er å gjøre jobben til dugnadsansvarlige og medlemmene så enkel, oversiktlig og effektiv som mulig. De fleste av oss har en rekke forpliktelser i hverdagen i tillegg til full jobb, og vi trenger derfor å få maksimalt bidrag ut av minimal innsats. Dette er vår hovedfokus.

Test kalkulatoren og se hvor mange potensielle kunder dere kan nå på en enkel måte, og hvor mye fortjeneste det kan skape.

Se også punktet om jevn månedlig inntekt

 

 • Enkel kommunikasjon

  Enkel kommunikasjon

  Last opp kontaktinformasjonen til alle medlemmene og andre bidragsytere. Vi har ferdige maler for dette, og vil hjelpe dere om dere trenger det. På denne måten kan man enkelt komme i kontakt og dele informasjon med alle.

  Salgsbrev

  Salgsbrev

  Våre ferdige salgsbrev er klare til å sendes ut til alle medlemmene, som igjen, ved å kopiere lenken, kan sende dem til sine kontaktpersoner. Om dere ønsker kan dere enkelt redigere deler av teksten, og legge til deres egen logo. Ingen banking på dører eller bruke masse tid på kakelotteri i det lokale kjøpesenteret. Dere vil bli overrasket over hvor mange potensielle kunder man når ved å bruke hvert enkelt medlems nettverk: se vår kalkulator på toppen av denne siden.

 • God oversikt

  God oversikt

  Våre salgsbrev inneholder en unik kode som knytter hver kunde opp til medlem, lag og klubb. På den måten kan dugnadsansvarlige fortløpende se hvor mye hvert medlem, lag og klubben totalt har solgt, og dermed hva slags fortjeneste man ligger an til. Hvert medlem kan se sitt eget salg, og totalen for laget og klubben, og hver lagleder kan se hvert medlem i sitt lag, og totalen for laget og klubben.

  Ingen begrensning

  Ingen begrensning

  I tradisjonell salgsdugnad kjøper klubben et visst antall produkter, og setter krav til medlemmene om å selge dette. Har et medlem solgt alle produktene er det greit, selv om hen kunne solgt mye mer. Alle varer som ikke ble solgt i første omgang ble liggende i kjellere og garasjer til foreldrene, eller returnert. Ikke hos oss: Alt salg skjer på forhånd, det er ingen begrensning på hvor mye som kan selges, og varene leveres ut i etterkant basert på lister fra systemet.

 • Motivasjon

  Motivasjon

  Om ønskelig kan det lages interne konkurranser mellom medlemmer eller lag, eller en premiering til de som selger over et visst antall.

  Fordeling

  Fordeling

  Systemet holder oversikt over hvor mye hvert lag har solgt, og på den måten blir det lett å fordele fortjenesten mellom lagene.

Våre partnere

Produkt informasjon

Personlig informasjon:

 • Jeg bekrefter at jeg er minst 18 år.

Close Menu