Skip to main content
0

Selskapet

Teamsupport1 AS ble etablert i 2021 med det formål å bygge opp Nordens beste og mest effektive system for å øke inntektene til idrettsklubber og andre frivillige organisasjoner som arbeider med barn og unge.

Vi skal hjelpe klubbene til å få en god økonomi slik at kontingentene kan holdes nede, alle kan være med på cuper og samlinger og at nødvendig utstyr er tigjengelig.

Det er blitt vanskeligere de senere årene å få medlemmer og foreldre til å stille opp slikt arbeid. Vi skal senke denne terskelen betraktelig ved å digitalisere alt som kan digitaliseres, og bygge et system som sterkt forenkler og effektiviserer det inntekt-skapende arbeidet. Samtidig skal vi ha gode produkter som gir høy og stabil fortjeneste til klubber og lag.

Dette er Teamsupport1

  • Alex Vågenes
  • Per Morten Karlsen
  • Toralf Riskild

Opprinnelig fra Kolbotn utenfor Oslo. Flyttet til Uppsala i 1984 for å studere økonomi ved universitetet der. Bor på Lidingö utenfor Stockholm.

Har eid og drevet et av Stockholms større event- og cateringselskaper. I tillegg til å være en aktiv eier av Teamsupport1, er jeg medeier i European Sports Group i Sverige sammen med blant andre tidligere verdens nummer to i tennis, Magnus Norman, og tidligere kaptein for det svenske ishockeylandslaget, Jörgen Jönsson. ESG jobber for at flere barn og unge skal få muligheter til aktivitet og bevegelse, uavhengig av forutsetninger

Jeg er gift med Katarina og har to barn, Sofie og Gustav. På fritiden liker jeg å spille tennis, gå i fjellet og prøve å slå noen golfballer noen ganger.

Jeg har vært lagleder for min sønns fotballag i seks år da han var yngre, og i tre år var jeg ansvarlig for elite juniorene på Lidingö GK.

Våre partnere

Produkt informasjon

Personlig informasjon:

  • Jeg bekrefter at jeg er minst 18 år.

Close Menu