Skip to main content

Jevn Månedlig Inntekt

La oss være ærlige: salgsdugnad er ikke den mest lyst-betonte aktiviteten en klubb driver med. Inntektene herfra skaper mye gøy og glede, men det er ikke artig å selge produkter til venner og kjente. Tenk om det var en måte å skape jevn, månedlig inntekt til klubben uten å til stadighet måtte drive masse salgsarbeid! Vi har løst dette også.

 

  • På flere av våre produkter kan kundene abonnere! Dette kan de gjøre via lenken i våre salgsbrev. De kan velge hvilke produkter, og hvor ofte de ønsker å få det levert. De har til enhver tid full kontroll over sitt abonnement, og kan justere eller avslutte når som helst via sin egen hjemmeside.

    En gang i måneden blir det kjørt ut varer fra oss som klubben distribuerer videre til den enkelte kunden. Vi har laget et system der dugnadsansvarlige enkelt kan fordele denne oppgaven på foreldrene, gjerne for et helt år. De ansvarlige for utkjøringen vil få en påminnelse fra systemet på når det er deres tur, hvor det skal hentes og en liste over kundene og hva hver enkelt skal ha.

  • På denne måten vil klubben få en jevn og god månedlig inntekt, uten å måtte drive mye salgsarbeid – og kundene får utlevert en vare de virkelig ønsker på døren, samtidig som de støtter sin lokale klubb.

    En abonnementsdugnad er heller ikke tidsbegrenset; alle som er involverte i klubben, og som er registrert i systemet kan når som helst sende et salgsbrev til alle som er interesserte, være seg om man treffer dem i et middagsselskap, på tur med hunden eller når og hvor som helst. Det er bare å finne frem telefonen, logge seg på og sende et salgsbrev!

Our partners

Product Information:

Personal Information:

  • I agree that I'm at least 18 years old.

Close Menu