Spørsmål og svar

DE VANLIGSTE SPØRSMÅLENE

Må vi bruke penger på forhånd?

Svar: Nei. Vi har lagt opp dette som en nettbutikk, slik at kundene handler og betaler før varene blir levert.

 

Hva koster frakten?

Svar: Frakt til klubben / organisasjonens leveringsadresse er gratis. Levering til sluttkunde ordner dere.

 

Finns det noen minimumsbestilling?

Svar: Sluttkundene må bestille varer for minst kr 400; dette for at dere skal kunne tjene nok per utkjøring.

 

Hvem kan igangsette en dugnad?

Svar: Du som ansvarlig må være eldre enn 18 år, og representere en klubb, et lag eller en frivillig organisasjon.

 

Hvor lenge selger vi?

Svar: Denne dugnaden varer så lenge dere ønsker selv. Vi har lagt opp til et system der kunder kan abonnere på produktene. Dermed kan klubben få inntekter hver måned, basert kun på et salg. Medlemmene kan når som helst levere ut lenken til et salgsbrev, så det kan komme nye kunder til hele tiden.

Dersom dere ønsker å avslutte dugnaden, så kontakt oss, så ordner vi det.

 

Kan produktene selges av privatperson?

Svar: Nei, vi ønsker å støtte frivilligheten, og derfor er det bare idrettsklubber, korps  og andre frivillige foreninger som kan være ansvarlige for en dugnad.

 

Hva er den beste måten å selge på?

Svar:Det mest effektive er å sende salgsbrev via e-post, sms, messenger eller lignende til familie, venner og bekjente som bor i nærheten, som har hund eller katt eller behov for en førstehjelpskoffert, og som kan tenke seg å støtte deg og din klubb/forening.

 

Hva med returer/reklamasjoner

Svar: Vår leverandør Vafo, som eier merkene PrimaDog og PrimaCat, har smaksgaranti på sine produkter, så kundene kan ta direkte kontakt med dem og få pengene refundert dersom hunden eller katten ikke vil spise produktene. For førstehjelpskoffertene tar kundene direkte kontakt med oss.

 

Når får vi levering?

Svar: Alle ordrene fra deres dugnad samles opp, og leveres til dere for videre distribusjon i begynnelsen av hver måned, så er det opp til dere når dette videredistribueres. Den som er ansvarlig legger inn ønsket leveringssted og tidspunkt når hen registrerer seg.

 

Hva gjør jeg hvis leveransen ikke er riktig?

Svar: Start alltid med å sjekke leveransen mot følgeseddelen. Hvis det mottatte produktet er synlig feil, eller hvis det er et avvik, må du varsle Teamsupport1 på info@teamsupport1.com umiddelbart via e-post så fort dere kan, men senest ti (10) dager fra mottatt levering.